Συνδρομές Γνωριμίας

Ξέρουμε πως αισθάνεσαι. Και εμείς κάπως έτσι αισθανόμασταν μέχρι που κάναμε μια μικρή, αλλά πολύ σημαντική αλλαγή στη ζωή μας και όλα άλλαξαν ως δια μαγείας. Ανταλλάξαμε την ώρα που περνούσαμε μπροστά στην τηλεόραση, παρακολουθώντας τις ειδήσεις ανήμποροι και μουδιασμένοι, με μία επίσκεψη στο Gym ¨KOUKOULETSOS¨ The fitness experience and spa ¨EVEXIA¨. Και μέρα με τη μέρα η διάθεση μας, η δύναμή μας, οι αντοχές μας, η ίδια η ζωή μας άλλαξε.

Βρήκαμε τη λύση! Ξεκινήσαμε γυμναστήριο. Και τώρα καλούμε και σένα στην παρέα μας. Σε καλούμε να κλείσεις την τηλεόραση, να αποφασίσεις να ανεξαρτητοποιήσεις την ύπαρξή σου από τις καταστάσεις γύρω σου και να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Σε καλούμε να αποφασίσεις να περάσεις καλά, να δυναμώσεις και να φροντίσεις τον εαυτό σου, να συνειδητοποιήσεις ότι αν δεν είσαι εσύ καλά, τίποτα δεν θα είναι καλά.

Έλα! Κάνε μια μικρή δοκιμή. Στο Gym ¨KOUKOULETSOS¨ The fitness experience and spa ¨EVEXIA¨ προσφέρουμε πολλές συνδρομές γνωριμίας για να σε βοηθήσουμε να ξεκινήσεις. Και αν αφού μας δοκιμάσεις για λίγο, σου αρέσει η παρέα μας και αποφασίσεις να μείνεις, θα σε βοηθήσουμε να αναβαθμίσεις την δοκιμαστική συνδρομή σου με την TOP συνδρομή μας.

           

Διακρυθέντες Αθλητές - τριες

Gym ¨KOUKOULETSOS¨
από το 1991

The fitness experience
and spa ¨EVEXIA¨

Εκδηλώσεις
Περισσότερα... Περισσότερα...

Προσωπικό Συνδρομές Γνωριμίας Οι Χώροι μας / Photo Gallery
Περισσότερα... Περισσότερα... Περισσότερα...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΕΘΝΩΝΜΑΡΤΥΡΩΝ 9
ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΤΚ: 41300

Xάρτης

  
ΤΗΛΕΦΩΝΑ:

Σταθερό: 2441071026

  

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Επικοινωνία